Madeleine spola Jonas!!!

Hur kan Jonas vara så dum att han, om det nu är sant är otrogen. Otrohet kommer alltid fram och är man en offentlig person så blir det skriverier. Hur kan man för en natt förstöra en relation till värdens snyggaste prinsessa? Det bevisar väl bara att män inte alltid tänker längre än vad som är framför näsan.
En annan sak som nästan är värre är den tillåtande kulturen. Om jag var en av flickvännerna till Jonas kompisar så skulle nog jag ta en funderare på trohet. Jonas har ju ändå lyckats dölja det för Madde med tanke på förlovningen och allt och då måste han ju haft någon som täkt upp. Jag tror att Jonas kommer få ångra detta resten av sitt liv.

Det här inlägget postades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *