Lycka

Det här får bli första inlägget på mitt nya tema på denna blogg. Jag vill helt enkelt skriva om saker som gör mig lycklig.

Idag har jag haft en riktigt härlig dag! Gick upp 06:15 tog på mig träningskläder och stack ut och joggade på morgonpromenaden med lurven, kom hem till 07:15 strechade och väckte småttingarna.

Åt frukost tillsammans med dom, hopp in i duschen och sen så har jag suttit hemma och jobbat. Riktigt härligt med lurven liggandes bredvid på två stolar. Solen har strålar utanför och jag har rensat undan i min e-post, det ger energi att ha det i ordning runtomkring. Fick ringt och iväg mailat några viktiga saker och sen fick jag ett riktigt roligt samtal att jag är kallad till intervju för en 20% tjänst som jag sökt som kombination med mitt ordinarie arbete. Denna tjänst skulle verkligen vara ett steg i den riktningen som jag skulle vilja vandra med min fortsatta karriär.

På lunchpromenaden med lurven njöt vi av solen, gick ner till vår lilla odlingslott och beskar min lilla ros för att därefter vandra ut i en liten skogsglänta där jag slängde ut litegrann av lurvens päls som jag sparat vid en klippning för att ge till fåglarna när de ska börja bygga bo. Det är så härligt att det börjar bli vår nu och snart ska vi iväg på semester, det känns riktigt bra!

Det här inlägget postades i LYCKA. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *