Längtar efter att träna

Idag är det tre veckor sen jag tränade ordentligt. Först en fantastisk vecka i Slovenien där jag varit blöt o frusen. Får in ett löppass på måndagen och sen snorig. Går på löparteknikseminarium på lördagen och får lära mig POSE-running tillsammans med Annie från Bloggen Runnerslove, tack för att du fick med mig hit!. Blir svettig för minsta ansträngning. Sen bar det av till Sälen på söndagen där jag hade hoppats på att kunna springa men det blev bara lättare vandring tillsammans med småttingarna.
Jag har dock yogat lite men inget svettigt. Nu har lilla tjejen fått halsfluss o jag känner att något är på G i min hals, inte bra. Första året jag träffade P o småttingarna hade jag halsfluss två ggr innan dess tror jag aldrig att jag haft det.
Att ha jour tjänst gör ju inte heller att man får sova så bra.
Längtar tills jag är 100%-ig o kan flyga fram.

20111105-000607.jpg

Det här inlägget postades i Förhållande och bonusbarn, Friluftsliv, träning och motion och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *