Man får inte vara fåfäng när man grinar illa.

Idag har jag en hamster kind efter gårdagens operation hos käkkirurgen. Ett resultat efter en tandrotspetsinflammation i våras där svullnaden vid rotspetsen inte försvann dvs i höjd med vänster näsborre. Efter lite hattande blev det beslut om operation och igår var det dags. Jag planerade att det skulle bli en dag då det inte skulle spela så stor roll dagarna efter eftersom jag antog att jag skulle få en ganska svullen kind. Så klart dyker det alltid upp något och idag var det bara att gilla läget när jag var delaktig att arrangera en föreläsning om Bombattentat i Oslo för Stockholm-Gotlands läns brandbefälsförening på Johannes brandstation.
Kostnaden för operationen 6000:- känns som ett rån men jag blev fem stygn rikare som de placerade precis i tandköttskanten inte så snyggt. Så här blir det inga leenden på ett tag, fast det är svårt att låta bli.

Det här inlägget postades i Övrigt och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *