Första lussekatten

Igår kväll var vi o firade än vän som blivit ett år äldre. Vi fick fantastisk god plockmat, fick göra egna lussekatter o tog med glögg eller snarare äppelvin som present. Enkelt och mycket trevligt. Det som betyder något är för mig att vara där.  Till T skulle jag kunna köpa något fint men då skulle jag nog veta vad hon vill ha så att jag inte köper något som hamnar i ett hörn.

När jag fyllde år förra året fick jag två getter från Action aid av min morbror med familj, en mycket bra ide tycker jag. Om det är så att du inte vet vad du ska köpa till en vän, köp då något som är värt något i längden, det kan til och med vara en fotboll till en liten by i Tanzania.

20111129-064934.jpg

Stora goda lussekatter.

20111129-064951.jpg

Min favorit att dricka under vintern i stället för glögg "Äppelvin"

Det här inlägget postades i LYCKA, Mat o dryck och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *