Jobb helg med utflykt

 Denna helg slutar för mig idag, jag har jobbat fredag natt och söndag dygn, inget allvarligt hände.

Lördagen åkte vi på utflykt till P:s syster. P och Dimma kom med pendeln till Rotebro och jag plockade upp dom där på morgonen.  P:s syster har precis fyllt år och vi firade henne med att gå en vandringsled mellan Karlskoga och Lunedet. Enligt info på nätet så är streckan 13 km, konstigt nog visade endomondo på mobilen att sträckan var 18 km. Kan det stämma.

image
Dimma och jag

image
P och hans syster + D så klart

image
Små frusna kantareller

Idag provade jag endomondo för att kolla hur bra den mäter streckor genom att gå lilla varvet runt Årstaviken, via skanstron och Årstabron, 7,4 km blev det med start från Ringvägen. Det kan nog stämma. Det är vackert att se ut över Liljeholmen, Hornstull och de små kolonistugorna.

image
Utsikt från Årstabron

På morgonen idag var jag även hos bonusbarnens mamma som är tandhygienist och fick tänderna rena. Det är inte den super skönaste behandlingen men jag tror att det är väl invisterade pengar. Tänderna är viktiga att ta hand om. Jag har inte heller något problem med att gå till mina bonusbarns mamma eller om man vill säga min sambos ex. Deras relation fungerar ok och det är bonusarnas bästa det handlar om, det tycker jag är bra. Att jag har en bra relation till deras mamma tycker jag också är viktigt.

Jag kan väl tillägga att tandläkare är inte det yrke som jag har störst förtroende för men det känns bra. Visste ni för övrigt att ni får statligt tandvårdsbidrag, varför inte göra en översyn av era tänder, jag rekommenderar det och jag rekommenderar tandläkarhuset i Bromma, Äppelviken, mycket proffsiga!

Det här inlägget postades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *