Händelserik dag

Dagen började med ett seminarium på Geovetenskapens hus, Stockholms universitet. Jag var delaktig i ett seminarium om naturolyckor, klimatanpassning, risk och sårbarhetsanalys.

Jag fick äran att prata om räddningstjänstens arbete om naturolyckor och jag gjorde en prezi presentation som föreläsning, dvs två flugor i en smäll, nya presenation och ny gör mig presentationsteknik. Efter seminariumet så blev vi bjuda på lunch som tack på ett mycket trevligt ställe i närheten. Skyndade därefter hem, ut med Dimma och sen vidare ner till Lindvreten för att påbörja min intro till ledningsnivå tre och stabsbefäl. Fick stränga order hemifrån att jag max fick vara där till kl 16:30 🙂

Hemma blev jag uppmött av en glad D, P och A. Efter att jag hunnit landa så bestämde de andra att de ville gå till chokladfabriken, tror ni att jag kan säga nej til det? Ähh nej…. Snabbt ut med D så hon skulle kunna hålla sig och därefter buss tre till Chokladfabriken på Söder. Vi tog alla en varmchoklad mmmmm + en pralin (lakrits så klart) sen hem igen.
image
L var hos en kompis så vi gicvk för att hämta henne, väl där så vill hon stanna och sova över åh det var bara att säga ok. Hemma blev det disco dans med A, super kul!!!

NU Zzzzzzzz, i morgon ska vi förhoppningsvis ut i skogen om inte nattens planerade snöstorm förhindrar framkomsten.

Det här inlägget postades i Förhållande och bonusbarn, Jobb, LYCKA och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *