Första riktiga marathonträningspasset avklarat

Jag som har sagt att jag aldrig kommer att springa marathon (eftersomd et oftast är på asfalt) har inte bara anmält mig till Stockholms jubileums marathon utan även nu köpt träningsprogrammet som www.marathon.se tillhandahållet allt för att jag ska få en så bra uppladdnings som möjligt så att mina knän kommer att hålla. Jag valde 4 timmars programmet med ett grundprogram som löper under 26 veckor med 92 pass, 1080 km och i genomsnitt 42km/vecka. För att klara 4 timmar på ett marathon behöver man snitta på ungefär 50 minuter milen i vanliga fall och hålla en hastighet om 5,40 minuter per km under själva loppet.

Innan löpträningen fixade vi lite inför bröllopet, vi har en jätte rolig ide som vi var och tittade på, kul! Nu har vi avnjutit en varsin jordgubb/blåbär/frö/ yougurt smothie och kopplar av, ganska härligt faktiskt 🙂

image

Det här inlägget postades i Förhållande och bonusbarn, Friluftsliv, träning och motion, LYCKA och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *