Äntligen

Äntligen skidåkning!
Äntligen lite snö!
Befinner mig i de fina Värmlandsskogarna och har precis avslutat 50 minuters skidåkning vid Selma spa, Sunne. Träden är härligt frostiga.

image

image

Jag är fortfarande inte fullt frisk och det är trist. Skulle vilja kunna mata på tills blodsmaken kommer och känna den fysiska tillfredsställelsen efteråt. Lite skidåkning kan väl dock inte skada hm mm 160 i medelpuls kanske lite för högt… När jag springer lugnt så ligger jag på 158 i medelpuls.
Kände mig även ganska ringrostig. Två år sen öppet spår och förra året blev det inte så mycket men nu känner jag mig super sugen så jag hoppas det hinner komma lite snö även i Stockholm.
Nu på väg tillbaka till Karlstad.

Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *