Oj, det blev dyrt :-)

Det bästa jag vet är lakrits och idag passerade jag lakritsroten kunde inte låta bli att stanna till. Det är mycket sällan jag unnar mig något och vad är bättre än det här?
I morse fick jag också en glad överraskning när jag kom till jobbet. Ett postit lapp där det stod God morgon och en tub lakritsal. Kunde härleda det till en kollega som jag tycker mycket bra om och som också gillar lakrits . Hittade en sak till honom på lakritsroten men det får vänta lite tills han får den…

image

Det här inlägget postades i Dagens frestelse, LYCKA och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

0 svar på Oj, det blev dyrt :-)

  1. Anna Bergqvist skriver:

    Dit MÅSTE du ta mig nästa gång!

    Idag när jag var som ynkligast gick Oliver till Willys och köpte turkisk peppar åt mig. ÄLSKAR lakrits!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *