Njutar helg i Falun

I helgen har jag och en god vän varit i Falun. Hon hade fixat boende på Hotell Bergmästaren och det var super fint med bra service och mat (buffe frukost och buffe middag). Vi åkte upp på fredagen så att vi skulle ha hela lördagen på oss att roa oss i Falun.

image
Lobbyn var så här fin

På lördagen begav vi oss efter råd till Sörskogen för att åka skidor. Vi tyckte att det var lite snö i Falun men när vi närmade oss Bjursås så började träden bli snötyngda. Vi valde mellan att åka 13 eller 18 km beroende på hur det kändes, 18 blev det, ett ltät val i denna härliga miljö. Även om det kändes i kroppen så ville vi bara stanna kvar.

Tillbaka på hotellet blev det ut med Dimma som hadde fått stanna kvar på rummet för att därefter äta lunch, vi hittade ett mycket trevligt cafe med trevlig interiör.

image
Cafe vi 3.

Sen lite shopping och 90 minuters promenad med Dimma så hon inte skulle känna sig bortglömd. På lördagkvällen blev det återigen buffemiddag, lite rött samt melodifestivalen. Sen slockande vi.

Idag åkte vi till Sundborn för att åka, himlen var blå när vi vaknade. Vi åt en stadig frukost (äggröra, bacon, frukt, smörgås, apesin juice och kaffe) sen ut med Dimma för att snabbt bege oss dit. Vi var tidiga för det var inte så många där och begav oss ut på kringelikrok spåret.

Så här vackert var det
image

Så här glada var vi när vi hade åkt 14 Km och såg anströmningen av människor som precis kom.
image

Tillbaka på hotellet, snabbt ombyte för att kunna fortsätta njuta av denna fina dag tillsammans med Dimma ute på sjön.

image

En helt underbar dag och helg helt enkelt!!!

Det här inlägget postades i Friluftsliv, träning och motion, LYCKA och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *