En välbehövlig förkylning, eller?

Det är alltid så tråkigt att bli sjuk vilket i mitt fall just nu består av snorig och hostig. Denna vecka skulle ha blivit mycket löpning men kroppen har klart och tydligt sagt ifrån. Idag hade jag även hoppats på att ta med mun svägersta på yoga men i morse var det bara att ge upp tankarna på det, jag följde med henne dit i alla fall och såg avundsjukt på när hon gick in.
I torsdag skulle jag sprungit intervaller idag skulle håg sprungit ett lätt löppass och i morgon ett snabbt 15 km långpass. Det värsta är att mina ben fortfarande gör ont. Det kanske inte var så bra att springa långt förra söndagen i mina icebugs som jag knappt sprungit i denna vinter. Så det kanske är bra med en förkylning så att jag låter mina ben vila. Ni vet skynda långsamt… hmmm vad är det för något..?
Idag gick jag i alla fall sträckan som jag skulle ha sprungit i detta gråa vinter-vår väder.

image

Det här inlägget postades i Övrigt och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *