Impad av ICA supermarket Ringen – Ekologiskt solskydd!

Jag har börjat tänka mer och mer på vad jag använder för produkter på kroppen och på håret. Jag har även provat på ansiktsbehandling på Oikos cosmetics som var så skön att jag nästan somnade och ansiktet var så fint efteråt. Igår var jag inne i deras webbutik och kollade vad de hade för solkskyddskrämer. Jag funderade på hur jag skulle få tid att ta mig dit och tänkte att jag skulle försöka ta mig dit idag torsdag eller i morgon. Till min stora förvåning när jag var inne på ICA supermarket Ringen så såg jag detta.

image

De hade till försäljning samma produkter, wow! Vad glad jag blev. Nu behöver jag inte ta mig till Kungsholmen (även om jag gärna hade gått dit och botaniserat lite)

image

Jag köpte detta (“After sun” till min man som blev lite röd idag) Perfekt!

Det här inlägget postades i LYCKA, Övrigt och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *