En dag för mig själv

Jag vaknar i morse till att TVn slås på, bonusarna går upp och det är dags för mig att gå upp också. Nu är TVn tyst och bonusarna har gett sig av till sin mamma och P jobbar. Jag har en hel dag för mig själv och idag tänker jag bara njuta och koppla av och göra sånt jag inte hunnit med på mycket länge. De senaste veckorna om inte månader har rullat på i lite för hög hastighet så någon återhämtning har inte hunnits med.

Innan jag ens hunnit äta frukost eller varit ute med Dimma så hade jag vips rivit ut alla mina godsaker som jag har i “mitt köksskåp” för inventering.

image

Tänkte ta mig för att baka lite och började efter Dimmapromenaden gå igenom min recept samling där ögonen föll på denna bröd. Ett fanktastikt mörkt, mjukt smakrikt bröd som jag inte har gjort på länge.

image

Jag var så klart tvungen att springa ner och kompleteringshandla i mellan men nu har jag allt framme.

Jag tänker även försöka hinna med att göra bovetemusli och lite små nötkakor innan P kommer hemfrån jobbet. Nu ska jag sätta deg. Underbart!

Det här inlägget postades i LYCKA, Övrigt och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *