Vad äter man när man är Kräksjuk om man vill fortsätta med GI?

Uhhh, hemkt, vaknade inatt av att jag mådde illa när sambon tog på mig i sömnen. Föste snabbt bort handen och var klarvaken, kallsvettig och illamående. LÅg och vred på mig och tänkte, jag ska inte kräkas, jag ska inte kräkas och sen var det snabbt som ögat in på toaletten. Så fortsatta det hela natten och mellan kräkningarna så kändes som jag befann mig i dvala. På morgonen hasade jag mig upp när småttingarna skulle till skolan, när de gått in på toaletten igen. Efter det så har jag lyckats hålla mig ifrån att kräkas. Jag har även lyckats dricka Coca Cola Light, 2 st + lite glass. Dvs ingen GI dag men vad ska man göra, magen vänder sig vid tanken på bacon och feta saker utan vill helst ha vitt bröd eller något liknande, man kanske ska falla till föga. Sambon och småttingarna ska i alla fall ha våfflor ikväll och det sucktar. Men är det någon som vet något tips kommentera gärna tack!

Det här inlägget postades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

0 svar på Vad äter man när man är Kräksjuk om man vill fortsätta med GI?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *