Bodyrock.tv

Jag har precis hittat en inspirationskälla i Zuzana på bodyrock.tv. Visst urringningen är djup men jäklar vad hon är vältränad. Jag har stått still med vikten sen i somras och senaste månaden har jag försökt att inte äta onyttigt och jag har tränat 2-3 ggr i veckan. Det verkar inte räcka för jag har inte kommit ner under 54.9 kg på morgonen någon gång.  Jag ligger dock konstant på 55-56 kg varje morgon men jag vill ner mer. Det är riktigt trist, så nu ska jag se om det kommer hjälpa något att motivera mig genom att titta på bodyrock.tv varje kväll… Vi får väl se… Jag fyller ju 30 snart och då ska jag bjuda på sunda kakor, men för många kakor även om de är sunda är nog inte så himla bra…

Jag tittade på en klättertävling i helgen och det var grymt. Hon som vann är 164 cm lång och väger ca 53 kg vilket betyder att hon har ett BMI på 19,7. Om man ska ha henne till måtstock så behöver jag gå ner till 50 kg.

Det här inlägget postades i Förhållande och bonusbarn, Övrigt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *