Bolagret, rusta version på Mio möbler

Suck. Sambon meddelande nu på vägen hem där jag sitter fast i bilköerna att Bolagret är det 20 % rabatt på ikväll och borde vi inte gå dit och köpa de där barstolarna vi pratat om. Hmmmm, jag som inte alls gillar Bolagret och tydligen inte heller fått fram att det är han som vill ha barstolar och jag kan tänka mig att köpa det för hans skull får ur mig de åsikterna på ett rättframt sätt. Nej jag vill inte köpa barstolar på bolagret och ska vi köpa några så ska de ta liter utrymme när de inte används eftersom jag inte kommer att använda dom. Hmmm mycket positivt mottagande fick jag tillbaka.

Det här inlägget postades i Förhållande och bonusbarn, Inredning och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *