Varför?

Varför? Igår hade jag klätt upp mig för en avtackning på jobbet. Jag hadde fått låna en uniformsklänning av en kollega och kände mig riktigt fin. Självklart så var det en massa gubbar på avtackningen och självklart ska alla dessa gubbar ta tillfället i akt att kramas och inte skaka hand. Ok om det bara hade varit en vänskaplig kram kollegor i mellan…. Nej, nej, nej, det ska kännas och klämmas och man blir fasthållen. Vad sjutton är detta???!!!! Bara för att man är fin står det då i pannan på en: kläm gärna lite extra om midjan och känn på hullet! Ska man behöva stå ut med sånt? Är män (gubbar) så primitiva att vett och etikett och ett jämlikt förhållningssät försvinner, eller?

Det här inlägget postades i Övrigt och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *