Bodyrock.tv

Jag gillar Bodyrock.tv och jag beundrar verkligen personerna som har drivit igenom sin ide till en succe. Zuzana är grym och jag skulle verkligen vilja kunna få en sådan mage!!!

Men…

Jag upplever det som att fotona spelar en hel del åt det sexuella hållet med fokus på rumpa och bröst. Det får mig att känna det svårt att rekommendera denna sida (även om jag gör det) till andra och jag har svårt att spela upp träningar för mina arbetskollegor som framför allt är män…

Jag tror att de i dagsläget skulle klara av att marknadsföra sidan utan sexuella anspelningar/foton.

Är jag för kinkig och pryd? Jag vill ha en arbetsplats fri från sexuella anspelningar!!! Jag har i alla fall ordnat med en egen inspirations motivations kaffe/te kopp. Kommer bli svårt att äta kakor på jobbet framöver…

Det här inlägget postades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

0 svar på Bodyrock.tv

 1. www.styleoflife.blogg.se skriver:

  Jag har ingenting emot det sålänge vinklingen inte visas i videorna. Rubrikerna är fräcka, men zuzana står ju inte direkt för pure porno 🙂

 2. Thomas skriver:

  Zuzana är en tjej som har lämnat ett trasigt liv som porrmodell bakom sig. Freddie har varit ett stöd för henne i detta och hon talar om det i en öppenhjärtlig interjvu på sin sida. Jag håller med om att det fokuseras onödigt mycket på bröst och rumpa, men hon talar mycket om personlig styrka och utveckling, och det tycker jag genomsyrar hela deras sida.

  • Anonym skriver:

   Hej Thomas, jo jag känner till hennes intervju och jag tycker också att sidan genomsyras av en positiv anda. Det är bara att jag tycker att det är så synd med bilderna..
   Tycker inte du att dom är sensuella och vad tror du att dina kvinnliga arbetskollegor skulle säga om du visade dom det på jobbet?
   /Nina

   • Thomas Olausson skriver:

    Som jag skrev tycker jag det är onödigt mycket fokus på sexigheten, och jag måste alltid börja med en försvarsramsa innan jag visar sidan eller berättar om den. Jag är lite kluven samtidigt. Jag blir peppad av att se muskler och trimmade kroppar och väljer att se det här. Jag har googlat fram hennes förra karriär och uppskattar den nya mycket mer. Nu ler hon från insidan och ut.

    Jag har alltid sett kroppen som en duk om man vill använda den som en konstnär. Vissa tatuerar sig, andra solar, andra tränar. Det är inte konstigt att man vill visa upp den. Men om du är rädd att vara pryd är jag nog det också eftersom jag har tänkt samma tankar som du.

    Sedan vet jag inte heller hur mycket man ska bromsa sexigheten heller. Varför blir vi så lätt störda av att en sexig människa visar upp sig, samtidigt som vi kanske tycker synd om en ful som försöker göra samma sak? Vi är ju sexuella varelser och kanske ska låta lite av det få utlopp i det öppna samhället i stället för att låtsas som ingenting och schemalägga drifterna till en viss tid 2,5 kvällar i veckan 😉

    Jag länkar till mitt inlägg om detta.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *