All I want for Christmas is “Lululemon Scuba Hoodie”

Jag önskar verkligen att klädmärket Lululemon fanns i Sverige. Kolla in denna tröja så härlig. P jag önskar mig en sådan i julklapp storlek 6. Det här klädmärket kan direkt jämföras med Houdinis tröjor men priset för dessa är bättre och kvalitén är mycket bra. Jag har sen tidigare en lite tunnare tröjja och tre sport BH:ar dessa sport BH:ar är de bästa jag ägt.

All I want for christmas is ..... Scuba Hoodie

Det här inlägget postades i Kläder. Bokmärk permalänken.

0 svar på All I want for Christmas is “Lululemon Scuba Hoodie”

  1. Camie skriver:

    Borde det inte finnas en återförsäljare i Europa för dessa fantastiskt sköna kläder

    • admin skriver:

      Jo jag håller med, än så länge får vi nöjja oss med att köpa via deras hemsida samt köpa på oss när vi kommer i närhetena v en butik. Det hade inte varit helt fel att starta en Lululemon butik här i Stockholm 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *