Bästa Fars dag presenten bli “SMS Livräddare”

Rädda livet på en pappa, bli SMS livräddare.

Har ni en pappa som jag med lite problem med hjärtan och som äter varan? Känner ni också en viss oro för honom och hans hjärtproblem? Gör då som jag anmäl, er till SMS livräddare. Då kanske ni får chansen att rädda livet på någon annans pappa och jag hoppas att SMS livräddare ska spridas i landet till att även innefattas i Norrköping där min pappa bor så att om något skulle inträffa så finns det någon i närheten av honom som kan hjälpa honom innan sjukvård, räddningstjänst och polis är på plats.

Min sambo och jag har fått tre SMS larm i och omkring Skanstull där vi bor. De två första gångerna kom vi efter räddningstjänsten och senast idag fick vi ett till där min sambo blev först på plats tätt följt av polisen.

Om ni själva inte har hjärt och lungräddningsutbildning föreslå på eran arbetsplats att ni skulle önska er det i julklappspresent om det finns utrymme i budget för det. Ni kanske har chans att rädda någons liv, det är värt mycket!

Det här inlägget postades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

0 svar på Bästa Fars dag presenten bli “SMS Livräddare”

  1. Dunkan skriver:

    Det kostar så lite så varför inte vara med. lycka till

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *