Ny kokbok av Renée Voltaire

Dagen började med en morgonlöptur igen längs med Södra Hammarbyhamnen, upp Katrarina Bangata för sen Götgatan hem. Det är fantastiskt härligt att  springa på morgonen men definitivt inte att gå upp på morgonen.

Idag har jag även hunnit titta igenom Renée Voltaires bok, så mycket som överensstämmer med mina egna tankar om mat. Hon skriver bla “Magen är min bästa kompis”och om hur vi behöver lita på det magens säger till oss när vi äter. Jag vet bla att jag mår mycket bättre när jag inte äter vetemjöl eller mjölkprodukter. Senast när jag blev bjuden på lunch och det var pasta, jag åt såklart och såklart fick jag ont i magen, men det var gott…

Renée förespråkar Raw food men inte fullt ut utan hon kombinerar det med upphettat mat som t.ex. bovetegört och quinoa. Jag ser fram emot att läsa hennes bok om och om igen.20111202-221433.jpg

Det här inlägget postades i Mat o dryck och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *