Härlig fridag efter nattjour

Idag har jag njutit av att vara ledig efter att ha jobbat natt, det är ofta dessa dagar som jag har tid att stanna upp, njhuta och reflektera. När jag kom hem åt jag lite frukost och sen ut med Dimma på förmiddagspromenad. Är hon lycklig så blir jag lycklig.

20111201-220109.jpg

Direkt efter morgonprmenaden så bar det av till yogashalan för lite Ashtangayoga, jag har varit där regelbundet nu en gång i veckan och det känns så bra, jag känner mig så hälsosam och mår så bra av detta.

20111201-220147.jpg

På väg hem, handlar jag i butiken i huset och idag blev det rödbetssoppa à la Erica Pamcrantz samt med en ny inköpt bok av Rene Voltaire, ser så fram emot det.

20111201-220216.jpg

Jag har sedan länge behövt köpa ny promenad skor och idag kom jag iväg till Igor sport där jag fyndade dessa Adidas skor för 280 kr Adidas 1TR, så skönt, det var nära att jag köpte ett par på löplabbet för 1000 :-

20111201-220239.jpg

Nu på eftermiddagen så har jag varit med A och badat på Eriksdalsbadet, han ska ha simprov i skolan om 200 meter så han ville dit och pröva, super härligt att få bada lite. Sen på kvällen fixade P kvällsmat och vi bakade pepparkakor. Helst hade jag velat gjort mina egen pepparkaksdeg men idag blev det faktiskt köpe varianten bara för att jag bille göra det med mina bonusar och att jag inte hunnit med att göra egen. Det blev dock lite stressig för jag hade bokat in en virituell kurs i att göra sin egen Fotobok på Japan foto.

fotobokskurs

Det var en bra kurs med många tips, tror att det kommer att gå lite snabbare att göra nästa fotobok.

Det här inlägget postades i LYCKA, Mat o dryck, Övrigt och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *