Annan smart julklapp i dessa juleljus brandvarnare tider

Jag gillar saker som går att använda till flera olika syften, ett bra exempel är detta skohorn eller brandvarnartestare och som nätbutiken www.smartasaker.se kallar för testhornet. Skohornet brukar finnas i hallen där även brandvarnare brukar finnas, helt enkelt en snygg kombo.

Den här julklappen kommer underlätta för alla att prova brandvarnaren så att man slipper klättra upp på en stol och riskera att trilla ner och inte var den sååå dyr heller, 79:-. Annars så har jag den bästa julklappen jag skulle kunna tänka mig att ge bort till mina svärföräldrar på gång, jag kan inte skriva vad utifall att de skulle hitta hit men jag tror att den kommer att bli så bra. Visar bild efter jul 🙂

Annars så letar jag själv efter dessa ljusmanschetter som släcker ljuset när det har brunnit ner tillräckligt lång, jag har inte hittat några av dessa, har ni några tips?

Det här inlägget postades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *