Kantareller, så här års?!!

I och med att jag har jouren idag så tar P lunchpromenaden med Dimma och kolla vad han hittade. Lite kantareller, fem meter från parkeringen typ. Vi måste kanske ut på jakt efter fler till nästa helg för denna helg har varit hektisk.

20111212-131855.jpg

Lördag dygn hade jag jouren, inte ett larm utan jag han städa undan en hel del saker vilket var jätte skönt.

Nästan mer hektiskt blev det igår söndag där jag på morgonen när jag kom hem nästa direkt åkte iväg till Hundmässan i Älvsjö. Det första jag fick up ögonen för var denna bil.

20111212-131912.jpg

En djurambulans. Den hade jag behövt när Dimma för snart fem år sedan blev påkörd, riktigt hemskt, det värsta jag har varit med om… bilder från sjukhuset
I alla fall så ska snart denna djurambulans komma till Stockholms län snart och för ynka 295:- kan du bidra till denna ideela verksamhet. Deras viktigaste uppgift är att rädda liv och minska djurens lidande vid en olycka vilket ligger mig varmt om hjärtat, huh vilka historier som jag har hört… :’-( och tack och lov sluppit vara med om.

Självklart gick vi förbi ringen där alla portugisiska vattenhundar ställdes ut.

20111212-131930.jpg

Men självklart är vår Dimma den absolut finaste portugisiska vattenhunden!!!! Hon har faktiskt en egen hemsida som inte är så uppdaterad nu längre sen vi slutade tävla.

20111212-132010.jpg

Dagen var inte slut efter det utan direkt hem, lunch, promenad för att sen sticka ner och bada med bonustjejen, jag mutade henne att simma 200 meter i ett sträck med en chokladbiskvi, super duktig.

Sen så tillbringade jag med lite stöd av resten av familjen de sista fyra timmarna av kvällen åt att fixa med svärföräldrar julklapp och den blir sååå bra… Hoppas de blir glada!

Det här inlägget postades i Förhållande och bonusbarn och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *