En dag i gröna kläder med akutbilen

I min roll som insatsledare nere på 828 i Lindvreten kan jag bli dragen på hjärtstopp. Eftersom jag inte har någon erfarenhet av att själv försöka hjälpa en svårt skadad person så försöker jag få lite erfarenhet idag genom att åka med akutbilen i Sollentuna.
Jag tror i själva verket att med den kunskap och erfarenhet jag har idag att jag skulle klara av att hantera situationen på plats professionellt men jag vet inte hur jag kommer att må efteråt och då är det skönt att jag får den som prao. Den mentala inställningen är att jag kan få vara med om något otäckt idag men morgonen började med miraklet nummer 1. Välkommen Svante 07.46 <3 fantastiskt!

20111214-094737.jpg

Det här inlägget postades i LYCKA och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

0 svar på En dag i gröna kläder med akutbilen

  1. Häftigt! Det brukar inte vara så vanligt att man får vara med om det och så timar du in det direkt! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *