Snögumma o Snögubbe

På morgonpromenaden i Sollentuna såg jag dessa fina Snögubbe och Gumma. Barn tar verkligen tillvara första möjliga tillfälle när snön kommer att få leka i snön. Vi vuxna är väl inte sämre eller hur för vi måste hjälpa till…
Snön ligger här på gräset och jag riktigt längtar tills det blir så mycket snö så att det går att åka längdskidor, det ser dock ut som att det kommer att bli en vit jul i år på många platser i Sverige, trist. kanske bra för vägtrafiken dock. Jag ska i alla fall ta med mig skidorna till Värmland när vi åker dit och hoppas att det finns lite snö i de djupa Värmlands skogarna någonstanns i alla fall.

image

image

Det här inlägget postades i Friluftsliv, träning och motion, LYCKA, Övrigt och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *