Det blir inte alltid som jag tänkt mig.

image

Saker blir sällan som man tänker sig. Idag skulle jag ha tagit tåget från Karlstad kl 9.13 och varit framme i Stockholm till lunch. Nu är klockan halv ett och vi passerar Katrineholm. Tanken var att jag skulle ha jobbat på tåget men pga byte till buss och sen byte tillbaka till tåg har jag haft svårt att motivera mig att ta upp datorn. Jag har i stället läst min julklapp till mig själv (tack Henrik för tipset) boken “Vad jag pratar om när jag pratar om löpning” av den japanska författaren Haruki Murakami. Hans tankar ger mig en ökad motivation till mitt kommande första marathonlopp. Hans ord får mig att känna smärtan i hans ben, styrkan när han övervinner smärtan och glädjen av den slutförda prestationen.
Igår blev det 60 minuter löpning idag ska jag jobba natt. I och med att jag nu är så försenad med tåget så lär jag nog inte hinna med allt jag tänkt göra idag, men jag har i alla fall fått läst lite.

Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *