Tre positiva saker om dagen

I förra veckan träffade jag en god vän- Vi pratade om lite ditt och datt och sen så pratade vi om hur viktigt det är att tänka postivt. Vi skojjade med varandra min kompis sa; kom på tre postiva saker som hänt under dagen. Hmm tänkte jag, inte helt lätt utan att reflektera lite och inte helt lätt när jag inte tänkt den tanken under dagen att spara de positiva ögonblicken i tanken.

Idag var min första positva tanke, Åhhh vad mycket snö det är i Sollentuna, vad härligt! Tills jag kom på att jag bara hade lågskor på mig och skulle ut och gå morgon promenaden med Dimma i ankelhög snö, haha det gick det med..
När jag var ute och gick med Dimma så mötte vi en annan hundägare med en Lagotto. När vi gick vidare blev jag önskad en trevlig dag, jag önskade självklart det samma. T’änk vad en enkel mening kan förgylla dagen.

Väl på jobbet hjälpte jag att fixa ett dokument som transformerats från Microsoft Word till Open Offce. Ni som har gjort det någon gång vet hur det kan se ut och det är inte alltid så lätt att fixa till men jag fixade det åt dom som den sanna dataexperten som jag är, haha.

Kvällen avslutades nu med lite yoga på Yogashala, Gotlandsgatan. Det sista avslutande händelsen är när man ligger på rygg, yogaläraren går runt och trycker ner axlarna, denna stund är skön att man känner en tacksamhet av hon gjorde detta och denna lilla stung skänker ett sånt lugn till sinnet att man skulle vilja ligga kvar där länge länge.

Vad har du varit med om för positiva saker idag eller igår?

Det här inlägget postades i LYCKA och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

0 svar på Tre positiva saker om dagen

 1. Camie skriver:

  Snyggt jobbat idag

 2. Josef Boberg skriver:

  “I förra veckan träffade jag en god vän- Vi pratade om lite ditt och datt
  och sen så pratade vi om hur viktigt det är att tänka postivt.”

  Nja… – det håller jag ej med om – för det blir att leva ett halvt liv – som jag ser det.

 3. Veronica skriver:

  – träffade en vän som bara strålar mer för varje gång vi ses. (Gissa vem… 😉
  – snöade massa stora flingor på vägen hem.
  – fick mycket positiv feedback på en utbildning jag höll.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *