Fult av Bonnier tidskrifter!

Jag tackar aldrig Ja eller beställer saker där man sen själv behöver ringa och säga upp något. T.ex så har det hänt att någon har ringt och udnrar om man skulle vilja prova deras strumpor och så frågar jag i min tur vad det innebär och då slutar det alltid med att man behöver återkomma till dom för att säga upp det hela och då tackar jag aldrig ja.

I somras blev jag lite sugen att prova Amelia, har i stort sätt aldrig läst tidningen men såg den hos en god vän och blev lite sugen på att prova. Så jag tackade ja till en prova på prenumeration. Vad jag missade att läsa var att man var tvungen att ringa och säga upp prenumerationen, det stod säkert lite finstilt någonstans.

I vintras så började jag i alla fall fundera på varför det fortsatte dimpa ner Amelia tidningar när jag inte hade betalat för fortsatt prenumeration, jag tänkte jaja jag kanske bestälde en längre tids provprenumeration än jag trodde ujtan att reflektera nämnvärt på det. Idag kom räkningen för de tidningar som jag inte har betalat för, en struntsumma som jag kan betala utan för mig handlar det om principen.

Bonniers tidsskrifter tjänar pengar på att de som inte vill fortsätta med prenumerationen efter en prövotid själva måste säga upp prenumerationen och räknar iskallt med att de kan skylla på finstilt text. Så dåligt!!!! Så fult!!!

Jag har prenumererat på flera tidningar tidigare, aldrig har jag behövt säga upp det, utan snarare fått frågan om jag vill fortsätta, betydligt trevligare sätt att få in pengar på.

Det här inlägget postades i Saker som kan förbättras och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *