Några timmar i paradiset

Vaknar av att solen skiner in genom sovrumsfönstret. Funderar på varför P inte hunnit komma hem än efter sitt dygnspass om klockan är så mycket. Men klockan är strax efter nio och jag har fått sova ut. Skönt det är jag inte bortskämd med. Ringer till P och kollar vart han är, centralbron. Skyndar mig upp och ut med D så att det är klart när husse kommer hem. Hinner runt husknuten och ser sen att P kommer. Tänker gömma mig och hoppa fram och ropar till D att hon ska komma. Hon avslöjar oss dock genom att springa fram i stället som om hon visste om att husse kom. Vi låter D rasta färdigt, lämnar in henne och äter frukost ute på ett fik. En sån här dag ska vi inte slösa bort.
Snabbt iväg ut i skogen, till paradiset bär det av. Vårt nya guldställe.

image

Vi går en av rundslingorna och följer dvs sörmlandsleden. Snön är lagom djup o h solen skiner. Helt fantastiskt.

image

Många fina rastplatser finns det

image

Helt underbart!

image

Sen så har jag idag äntligen köpt mig en råsaftcentrifug.har provat både morotsjuice och apelsinjuice. Nu återstår bara problemet vart den ska förvaras någonstans…

Det här inlägget postades i LYCKA och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *