Att ge det lilla extra som betyder så mycket.

Det är så lätt att göra någon glad! Idag när jag klev av tunnelbanan vid Vårby gård fick jag ett ljus av Huddinge kommun, apropå Earth hour. En liten gest som inte kostar kommunen så mycket men som visar en tanke och vilja i kommunen.
Sen när jag landade på Lindvreten och kikade in i fikarummet som vanligt för att säga hej och god morgon så fick jag den enkla kommentaren att det fanns nybyggt kaffe. Eftersom jag skulle byta om och vara med på morgonens avlämning så blev det nejtack men ett glatt hjärta. Så lätt gjorde den här personen mig glad. För oftast när man kommer till en ny plats och är lite okänd så möts man i bästa fall med ett hej och lite frågande ansikten typ Vem är du? Nu kände jag snarare en inbjudan att vara med i gemenskapen. Det är så lätt att bjuda in och varför skulle man inte göra det? Arbetsklimaten blir direkt bättre och positiv energi sprider sig vidare hela dagen. Tack!

image

(Å andra sidan är det lät att göra någon ledsen också…)

Det här inlägget postades i Övrigt och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *