En weekend i Göteborg

Det är härligt att komma bort en weekend, resa och se något annat, bo på hotell, äta lyxfrukost men framför allt att träffa vänner som man inte har möjlighet att se så ofta. Idag, söndag döpte de sin lilla dotter och jag tycker att det är härligt att se alla dessa småttingar. Min tanke gick till deras mor- och farföräldrar som jag tror känner en stor glädje att se dessa små och ha en möjlighet att skämma bort och i stort sätt bara njuta av glädjen. Jag tror att det är kämpigare för föräldrarna men också helt fantastiskt och jag tror inte det finns någon större kärlek än den till sina egna barn. Jag vet att P skulle göra i stort sätt vad som helst för sina små och den kärleken är fantastisk att se.
Jag blir alltid lite känslosam i kyrkan, får tårar i ögonen.

Våren har kommit längre i Göteborg

image

Vi hann med lite annat också och finns det något bättre sätt att se en stad en med ett par löparskor på fötterna? Det blev från avenyn till Änggårdsbergen, förbi botaniska, genom Slottskogen där vi såg ett rådjur.

image

Ner till hamnen och känna av Göteborgsmiljön.

image

Så klart att det regnar lite i Göteborg.

Idag har vi på förmiddagen gått i Nordstan och sen satt oss på ett café och laddat batterierna i solen. Ren njutning. Tydligen har det snöat i Stockholm jag tänkte på de som var ute och sprang Ultra loppet Täby Extreme Challenge igår. Det bästa ordet jag kan använda mig av är beundransvärt när jag tänker på detta och att jag då ska springa mitt första maratonlopp i år (vilket jag ALDRIG skulle göra ) är som ingenting i jämförelse.
Nu passerar vi Töreboda på vägen hem. Skönt att bara passera Skövde där jag ett år för längesedan klev av varje helg.
Hem ljuva hem och sen börjar två totalt fullspäckade jobbveckor. Ska jag jobba lite nu på tåget? Nej jag laddar i stället inför morgondagens genomgång av Arlandabanan.

Dimma springer i korridoren på hotellet.

Det här inlägget postades i Förhållande och bonusbarn, Övrigt och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *