Lidingö Ultra 26K

Idag har jag vunnit en utlottning till Lidingö Ultra tillsammans med några tjejer som ska ställa upp i ett tjejmarathon. Yes! Tjejmarathon kanske ni ställer er lite fundersamma till men läs om vad det handlar om här. Om ni vill stötta mig på vägen så sätter ni in en valfri slant på Handelsbanken 6153-609212648 och märker insättningen med mitt namn Nina Eriksson (eller snart Bergström 🙂

Lidingö Ultra ska bli kul. Det finns två lopp, ett som är på 26K och ett på 50K. Denna gång blir det 25K men tjejmarathon loppet är på 50K. Själv har jag inte sprungit längre än 20K de senaste 10 åren. Förra gången var när jag själv sprang Lidingöloppet 2001. Då fick jag ont i knäna efter 20K och det är det som jag är rädd för nu också. Det är den fördömda ITB-senan som ställer till det. Försöker stretcha samt rulla den så som Piggelina beskriver i sitt blogginlägg här. Just nu har jag inte ont i knäna när jag springer men jag försöker förebygga så gott jag kan. Foten gör ont som vanligt men det går ändå.

Så här glad blev jag i alla fall 🙂

image

Det finns mycket annat att pyssla med. Mitt lilla trädgårdsland väntar på ny jord. Jag har planterat squash, gurka m.m. hemma som jag hoppas ska ta sig (jag glömmer bort att vattna ibland, hmmm) Det är en fantastisk förmån att ha detta lilla trädgårdsland.

image

Världens finaste Dimma visste idag när jag snabbt var hemma på lunchen för att rasta henne och äta att jag inte skulle stanna så länge. När vi kom in igen så tittade hon på mig med sina vackra bärnstensfärgade ögon, hukade sig lite och vände bort blicken och gick och la sig, huh. Det finns inget hellre jag skulle önska mig än att kunna ta med henne till jobbet varje dag!

image

Idag var en riktik energigivardag där de flesta olycksutredare inom regionen samlats på Länsstyrelsen här i Stockholm för samordning och lite intressanta presentationer. Jag höll en presentation om hur det är att göra en utredning för en annan organisation. Jag tyckte att det var kul att göra den i PREZI version och är hyfsad nöjd med resultatet. Ganska kul med nästa presentatör som ritade på tavlan och gjorde det så himla bra. En riktig bra talare behöver ingen presentation! Det är bara att träna på att prata inför andra och tillslut så kanske jag blir lika bra 🙂

image

Det här inlägget postades i Friluftsliv, träning och motion, Jobb, LYCKA och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

0 svar på Lidingö Ultra 26K

  1. David Eriksson skriver:

    Lycka till!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *