Mörkrädd i USA

Det har varit stekande varmt i Murietta där vi haft bostadsbytet. Jag har försökt träna varje dag på morgonen innan det blev för varmt men i stort sätt inte orkat mer än 20-30 minuters löpning innan frukost. Jag har även för ovanlighetens skull lyckats sova minst 10 timmar varje natt. Känns nästan slöseri med semestertid men det har varit så skönt. Jag som i vanliga fall älskar att gå upp före åtta och njuta av förmiddagen…
Idag har vi snorklat vilket var mycket härligt och tröttande.

Efter en god grillad middag fastnade P framför Trollhunter med vår vän som bor här. Jag som inte är ett stort fan av dylika filmer bestämde för en promenad i stället. Det är betydligt kallare här än i Murietta så det kändes så skönt. Det började dock skymma men jag tänkte att det kan inte bli så mörkt… det tog ca 1 timme till stranden.
image
Väl där nere var det mörkt men riktigt härligt med fortfarande några tappra surfare kvar.

Började gå tillbaka hem. Inga lampor längs trottoaren och fick nästan gå i strålkastarnas ljus, totalt ensam. Inga andra personer var ute i stort sett och de jag såg blev man fundersam på vad de gjorde ute.
image

Kände mig nästan mer mörkrädd på denna promenad en vad jag brukar vara i Sverige när jag är ute i mörkret.

Garmin klockan fick slut på batteri så jag missade hur långt det var också, grrr.
Hoppas på en skön löptur i morgon innan flyget till New York.

Det här inlägget postades i Övrigt och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *