Bostadsbyte i Californien

Drygt två veckor i USA med bostadsbyte kan rekommenderas varmt som ett sätt att resa och bo. Kolla poolen på nedanstående bild. Den tillhörde den villaförening som vi gjorde bostadsbytet med och vi var i stort sätt själva i poolen hela tiden.

image

Slutet av juni kanske inte är den bästa månaden om man vill göra aktiva saker i Californien, det var riktigt varmt i Murrieta men vi gjorde några utflykter.

Ett måste är väl Hollywood walk of fame men för mig var det en besvikelse och turistfälla. Jag hade förväntat mig mer.

image

Jag trodde att det skulle vara snyggare, renare lite mer lyxigt och inte plastigt billigt… men jag har i alla fall sett Hollywood skylten om det nu är något man måste se.

image

Santa Monica var dock ett riktigt sportparadis för de som gillar att träna på utomhus gym. Min bonustjej skulle ha kunnat spenderat hela dagarna på deras gräsyta där de höll på med cirkuskonster, brottning m.m.

image

Shoppa måste man väl göra lite också. P och jag unnade oss en varsin sovsäck och liggunderlag men jag funderar lite på hur jag ska få plats…

image

Turen avslutades med en mellanlandning i New York där vi fick tillfälle att känna på storstadspulsen i 30 gradig hetta.

Det här inlägget postades i Förhållande och bonusbarn, LYCKA och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

0 svar på Bostadsbyte i Californien

  1. Coyntha skriver:

    Hej. Vilken bra idé! Var  kan  jag titta på det? kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *