Bra utbud av laktosfritt

Något som var fantastiskt bra i USA var matutbudet. Den matvarukedjan vi handlade oftast på heter Ralphs och jag skulle nog ha kunnat gå runt där i timmat och bara titta på vad det är för slags matvaror de säljer. De gjorde till och med sushi i butiken som var fantastisk god.

Jag försöker i möjligaste mån undvika både socker, mjölk och vetemjöl, har dock inte orkat den senaste tiden och under semestern var det inte direkt någon ide att börja. Jag tror att det är lite lättare “over there” att få tag på schysta produkter. Kolla bara den här hyllan med mjölkfria drycker. Så mycket att välja på även om jag själv helst väljer naturell (utan tillsatt socker). Jag provade att köpa mandelmjölk där som smakade ungefär som mariekex. Jag har inte tidigare hittat mandelmjölk i de vanliga matbutikerna här i Sverige så jag tänkte att jag ville prova köpevarianten i stället för den hemgjorda som jag brukar göra.

Till min glädje så hittade jag mandelmjölk i min närmsta ICA butik första dagen jag var hemma. Super bra så nu sitter jag vid köket, dricker kaffe med mendelmjölk och ska strax bege mig ut i regnet till jobbet.

image

Det här inlägget postades i Mat o dryck och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *