Sista 30km på cykelvasan från Oxberg till Mora med hund

image
Idag sista dagen på P och min träningsweekend avslutade vi med korta cykelvasan. Den mellan Oxberg till Mora, 30 km. P:s föräldrar kom upp och spenderade de sista dagarna med oss och kunde transportera ner våran bil till Mora så att vi bara behövde cykla åt ett håll.

Längs med vägen hittade vi denna stuga och det visade sig att det finns flera övernattningsstugor längs med leden som också visade sig vara en vandringsled. Något att springa mellan? Hmm…
image
image

Vi hade tur med vädret. Mellan 15 km till Eldris 20 km regnade det men där i mellan fint väder men jag kan berätta för er som kommer cykla cykelvasan att det koallammer att bli lerigt!!! Att cykla med hund vars travtempo är under 10 km/tim underlättar inte. Bromsar nedför backarna och håller igen så mycket så att jag inte får upp någon pulsoch därmed svårt att hålla värmen i regnet men som tur var så var det uppehåll efter Eldris så att vi hann torka.

image

image

Vägen var fin framför allt efter Eldris. På några ställen hade de lagt ut grus, grus med stora stenar vilket inte var roligt cykla på. Varför?
Så här ser i alla fall skogsstigen ut innan regnet började falla.
image

Team Thynell cyklade om oss, vi hann knappt blinka sen var de borta. Undrar vilket tempo de håller…

Det här inlägget postades i LYCKA och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *