Löparshoppingrunda

image

Åh jag är så glad i min nya löparryggsäck, visserligen blev jag lite lurad av att jag köpte S/M varianten och trodde att även den skulle vara på 20 liter men icke, den är bara på 17 liter men det borde räcka. Idag så kände jag mig seg i kroppen efter P och min långweekend i Dalarna så jag funderade på vad jag skulle hitta på för träning som skulle kunna passa. Jag behöver få in långpassen och känna att knäna håller samt lite fart och backträning. Jag ville även få tid till att åka förbi Oikos på Hantverkargatan och Gryningen på Folkungagatan och proviantera lite så vad bättre än att sätta på sig ryggsäcken och springa till Oikos och ta Gryningen på vägen hem? Så jag gav mig av längs med Årstaviken, förbi Tanto och upp på Västerbron, sen så sprang jag lite fel i Rålambshovsparken (inte så allvarligt men inte snabbaste vägen igenom) men kom slutligen fram till Hanterkargatan. Passerade Kungsholmens brandstation som jag kom på att jag måste köra förbi i morgon för att hämta lite informationsbroschyrer som ska upp till Attundaland när jag jobbar. Framme på Oikos där Emma var i butiken om ni har möjlighet så skulle ni unna er en bahandling där! Skönare ansiktsbehandling har jag aldrig fått! Packade ner sakerna jag handlade där i Ryggsäcken iväg förbi Rådhuset, fick springa slalom mellan alla turister hela vägen över Gamla stan och över Götgatspuckeln. Vid Folkungagatan svängde vi av och tog ett depåstopp på Dimmas godisbutik (lammburgare för hundar) och sen fick jag komma in på Gryningen. Hampafröförpackningen fanns för tillfället inte i mindre storlek men den gick i ryggsäcken och det kändes bra att få känna på lite vikt. Sen ner mot Danvikstull och längs med N Hammarbykajjen tillbaka hem. Totalt 13 km. Kolla träningslänken till höger så kan ni se hur jag sprang.

Nu ska jag snart göra lite detoxmusli och börja sandpappra fönstrerna för nymålning. Och ja det är skönt att ha en ledig dag men sen blir det jobb torsdag dag, fredag natt och söndag dygn. Så när ni är lediga sen då jobbar jag.

Det här inlägget postades i Friluftsliv, träning och motion och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *