Skön efterbränning från Hammarbybacken

Idag bestämde jag mig för att det återigen var dax för backintervaller på Hammarby backen. Efter förra gången kändes att löpning så lätt och håg förbättrade mitt tempo en hel del. Idag började jag längs med N hammarbykajjen bort till färjan. Jag tänkte att jag skulle ta den över till Sjöstaden men missade med en kvart. Hmm vänta 15 min eller runda Danvikstull? Så klart blev det springa i stället och jag tror jag var snabbare än om jag tagit båten.

image

Hammarby backen kändes ordentligt i benen och klarade tyvärr inte att springa hela vägen upp.
image
Två vändor upp blev det och jag kan inte direkt påstå att det är njutning när pulsen är uppe i 196. Sen nedjogging hemåt. Hemma möttes jag av mina bonusar som fick en varsin glass från frysen medan jag fixade sen rawfood lunch med zuschinipasta mm.
Nu på T-banan till jobbet och hoppas på en lugn natt!

Det här inlägget postades i Övrigt och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

0 svar på Skön efterbränning från Hammarbybacken

  1. traningsgladje.se skriver:

    du är så stark! tror jag måste smygträna lite i hammarbybacken på jobblunchen någon dag!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *