Yoga

Ibland så försöker jag mig på yoga men känner mig oftast som en ko på isen. I höstas hade jag klippkort på Yogashala på Gotlandsgatan men det kostar en del samt att det ska fungera med tiderna.

De ledda klasserna går de sällan runt och korrigerar än och mysore klasserna på morgonen har väldigt sällan passat in så i stället för att lägga pengar där så har jag undersökt YouTube efter bra ashtanga yoga pass och jag har hittat en sida Yogatoday som jag tycker är riktigt bra.

De har en The primary series express

och en full längd

De visar rörelsena på nybörjarnivå men om ni har kört yoga länge själva så vet ni själva hur ni ska fördjupa momenten.

Dessa två klipp är gratis att titta på men de har andra som är avklippta liggandes på Youtube och mot 10$ i månaden så får man obegränsad tillgång. De har även Kundalini yoga för de som gillar det. Har mest bara kikat lite på de klippen.

Det här inlägget postades i Friluftsliv, träning och motion, Övrigt och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *