Underbart, underbart, underbart med färska grönsaker

Bondens marknad har börjat nu i höst på Katarina bangatan. Jag älskar att gå runt och provsmaka. Titta på alla färsla grönsaker som ser så goda ut men som jag inte riktigt vet vad jag ska göra med.

image
Vi brukar sällan handla men den här gången blev det saltgurka, rökt vildsvinsskinka, lite tomater, getost, lyxkräftor och lite dalior. Jag ska nog försöka köpa lite kantareller om jag inte kommer iväg och kan plocka själv.
image

I mitt trädgårdsland börjar det bli dags att skörda, första squashen är plockad. Jag är så glad åt att jag har mitt lilla trädgårdsland. Får se om det blir lite gurka, rödbetor, sallad också. Jordgubbarna är slut nu och de har jag i stort sätt fått mumsa i mig sjäv, mmmm.
image

Mina ben har för övrigt konstant träningsvärk, jag kan springa med dom trots allt men jag har ont i ljumskarna och låren, undrar om det beror på ZWOZ28 som jag körde senaste. Jag får ont i baksidan av låren också när jag kör yoga, betyder nog att jag borde yoga mer så att jag inte är så stel varje gång jag gör det, hmmm. Tid, tid tid. Tror jag ska köra lite yoga nu snart.

Det här inlägget postades i LYCKA, Mat o dryck och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *