Just nu är jag lycklig och tacksam!

Just nu sitter jag i doften av nybakat bröd, mina bonusar ligger förhoppningsvis och sover sin skönhetssömn och jag har precis kommit in efter att ha rastat Dimma för sista gången idag. Jag har riktigt njutit av den här kvällen. Min man har har påbörjat matlagning när jag kommer hem från jobbet 45 minuter senare än planerat. Min bonusgrabb vill spela blåspingis som vi hade så roligt åt senast (blåsa pingisbollen mellan sig över köksbordet) vi skrattar igen så vi kiknar så min lilla bonustjej med kompis kommer ner och vill också vara med vilket så klart skapar lite dispyt. Sen mat där jag får göra såsen som tydligen är den godaste som finns (tack pappa).

Efter maten ska vi prova chokladfontänen som A har fått efter att ha sålt jultidningar (gissa vem som var den bästa kunden…) jag gör mitt bästa för att begränsa intaget (allt eller inget men nu blev det lite) Så medans småttingarna åt choklad så började jag baka deras favorit bröd vilket de bad mig om igår att jag skulle göra idag.

Sen så var P tvungen att åka iväg till jobbet för en övning med jobbet så då satt jag och lyssnade på youtube klipp från gamla tider medans A såg på Uppfinnarna någonting och L gjorde engelska läxa. Sen hoppade de snällt i säng (nej det är inte alltid så) och L läste sin skolbok som hon läste klart. Går upp på övervåninge och finner att det har snöat på A:s legostad. Han är verkligen kreativ!

Stoppade om dom, sen ut med Dimma och nu här. Känner mig så nöjd och tillfreds och skjuter åt sidan det som har tyngt ner mig de senaste veckorna och glömmer det för en stund.

Och hur kan man vara annat en lycklig när man har en hund?
Portugisiska vattenhunden Dimma

Det här inlägget postades i Förhållande och bonusbarn, LYCKA och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

0 svar på Just nu är jag lycklig och tacksam!

 1. Malin_bergstr_m skriver:

  Härligt det låter med en liten familj sådär. Njut av dagen, de växer periodvis ju inte på träd;)
  Kram

 2. Nina_All_or_Nothing skriver:

  Nej det är inte alla dagar då allting går så lätt och känns så bra.

 3. Nina Larrea skriver:

  En riktig undantagsdag, i mitt tycke! Ofta är allt så kaosigt, och man undrar varför – och det otrevliga svaret (som jag aldrig vill erkänna) är i mitt fall oftast att det är jag som är den stressade, otrevliga, tjatiga och ostrukturerade. Ska du med till luciajogg på TCO den 14? JAg tänkte försöka hinna med! Klappa goshunden från mig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *