Längdskidor i Björkhagen och i Ågesta SNÖÖÖÖ = JAAAAA

Efter att ha jobbat järnet på dagarna samt haft hand om mina bonusar själv på kvällarna så kunde jag äntligen åka skidor i lördags.
Har haft lite sömnbrist sen jobbnatten i onsdags så jag sov till halv nio. Sen var det direkt ut med Dimma så hon fick promenad och möter P som kommer hem från nattjobbet. Bonustjejer skulle på träff med sin träningsgrupp där hon ville bjuda på hemgjorda macarons. Så vi hade under fredagkvällen bakad macarons kakorna och skulle under lördag förmiddag fixa smördegen innan hon skulle iväg halv ett.
Det skrek i hela mig av längtan att få komma ut i snön så jag kollade med P om det funkade att jag stack iväg en sväng vilket det gjorde.
Jag tog tunnelbanan till Björkhagen där jag passade på och vallade skidorna med fäste i vagnen.

Framme i Björkhagen fanns det skidspår direkt utanför som ledde bort till elljusspåren.


Spåren var helt Ok och snön gnistrande.

Jag han med två varv innan jag var tvungen att bege mig hemåt för att fixa färdigt macaronsen. Efter lunch och lite fix begav vi oss andra iväg till Hellasgården. Eftersom det inte går att åka längd i spåren här i Stockholm med hund så hade jag inte med längdskidorna men snowracern var med och de andra åkte i backen under tiden jag promenerade med Dimma.

Sugen på ett dopp? Det blev jag i alla fall. Bra för energierna i kroppen har jag hört 🙂

Som avslutningen på lördagkvällen åkte jag och två tjejkompisar ut till Ågesta för två varv på 6 kilometer slingan. Det kan inte bli en bättre lördagkväll för mig.


Ser ni rimfrosten i håret. Här kommer det bli många varv i vinter… förhoppningsvis…!

Det här inlägget postades i Förhållande och bonusbarn, Friluftsliv, träning och motion, LYCKA och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

0 svar på Längdskidor i Björkhagen och i Ågesta SNÖÖÖÖ = JAAAAA

  1. Carola skriver:

    Du har en award som du får hämta
    //marriedtoafirefighter.blogspot.se/

    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *