Skidåkning på tvären och på längden

Idag har varit en riktig aktiv dag där vi just nu slöar i soffan efter att ha åkt skidor. P och jag har åkt skidor i fyra timmar ner för backarna i Hundfjället.
image
Soligt och kallt.

Efter en snabb sen lunch tänkte jag prova skidspåren som är i närheten av stugan innan det blev mörkt.
image
Jag träffade en skidåkare som precis var klar som tipsade mig om en slinga på 3,3 km. Jag hade ungefär en timme på mig innan solen gick ner så tre varv skulle bli lagom.

I vanliga fall brukar jag vara glad för alla gånger jag åker utan att trilla. Idag är jag glad för alla gånger som jag trillade. För det betyder att jag vågade stå på i nerförsbackarna. Det sett ju så himla lätt ut att tampa runt med skidorna i en skarp sväng…. Men det är så jul och märka hur jag hela tiden blir bättre. Jag märkte tom hur jag blev bättre för varje mil när jag åkte öppet spår för två år sedan, min första längdskidsäsong. Fötts året blev det inte så mycket skidor men i år är jag bara då taggad!
image

Det här inlägget postades i LYCKA och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *