Mycket att göra och nu julledigt!

Att uppdatera bloggen hör inte alltid till det mest prioriterade. Nu innan jul har det varit mycket och tid över har gott till mina bonusar (som är med sin mamma hela jullovet), jobb med brandbefälsföreningen och skidåkning.
L har haft cheerleading uppvisning där mina svärföräldrar kom på besök. Sen så har jag utmanat de små (som inte är så små längre) p deras nya wii spel “Just dance” (har tjuv tränat nu när vi inte har dom). Jag slog dom i första försöket i att dansa Gagnam style 🙂

A är så kreativ och smart. Här syr han med lite hjälp av mig en kudde av hans utslitna favvohoudini.
image
Jag tog med honom på jobbet i början av december när jag gjorde tillsyn på Jästbolaget. Det är där de tillverkar de små gula fyrkantiga jästförpackningarna. Han fick ledigt för skolan. Riktigt kull!

Sen så har jag jobbat nu i jul. Julafton dag och juldagen natt. Jag hade tur och slapp åka på några allvarliga larm. Skönt!
image
Vi hade det mysigt och gjorde julmat som en kollega handlat fredagen innan.

Nu är jag på min julledighet. Vi lämnade regnet och slasket i Stockholm och åkte norrut. Efter Gävle kom solen fram och vi åkte i gnistrande vacker vinter hela vägen.
image
På eftermiddagspromenaden kom månen fram och jag tror att det är första gången jag lyckats fotografera den. Vilken bild!

Sen så provade vi spåret. 11 km blev det i -15 till -18. Kallt om benen var det i alla fall men så härligt!
image

Det här inlägget postades i Jobb, Mat o dryck och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

0 svar på Mycket att göra och nu julledigt!

  1. Nina Larrea skriver:

    Vacker blå bild! Och Just Dance alltså!! Det andra spelet vi köper till WII (är inte så aktiva där, hm) och shit vad vi har dansat sen julafton! Bjöd hem ett gäng igår och alla vuxna tvingades dansa Bollywood och sånt (det är trean så Gangnam Style är inte med men den måste jag nog köpa), tills Nomi (som var den som fick spelet) fick feber och måste lägga sig… God fortsättning!

  2. Nina Larrea skriver:

    Vacker blå bild! Och Just Dance alltså!! Det andra spelet vi köper till WII (är inte så aktiva där, hm) och shit vad vi har dansat sen julafton! Bjöd hem ett gäng igår och alla vuxna tvingades dansa Bollywood och sånt (det är trean så Gangnam Style är inte med men den måste jag nog köpa), tills Nomi (som var den som fick spelet) fick feber och måste lägga sig… God fortsättning!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *