Helgmys

Det har varit fullt upp senaste veckan. Mina bonusar kom hem från sin julresa och jag hämtade dom på arlanda med sin andra familj. Vi brukar faktiskt göra det när de har varit ute och rest och tvärtom. Sen firade vi en liten julafton dagen efter. Både P och jag var tvungna och jobba och när vi kom hem hade de små fixat så fint. Tänt ljus och hängt upp en ritat julgran på en innerdörr. Jag blir alldeles varm i hjärtat och blev så glad!
image
Jag fick en Starbucks t-shirt, en hårklämma m.m. P fick en Gangnam t-shirt m.m.
Dimma fick ett jätte fint halsband.
image

I helgen jobbade jag lördag dygn. Helger brukarna vara dagar som jag får mycket gjort på och jag han med en hel del plus ett träningspass. När jag nästan var klar och precis innan jag skulle äta fick vi larm om brand i en skola i Södertälje. Det gick bra men var lite svettigt ett tag. Jag kan dock konstatera att allt kommer med på bild eller film

image
Lite trött men ändå fräsch i kroppen blev det i alla fall längdskidåkning i Ågesta på söndag förmiddag. 24 kilometer blev det, riktigt härligt trots att alla skidåkare i Stockholm verkade vara där. Solen sken och gjorde att det blev en ring runt solen, små små snöflingor dansade i luften som glitter. Helt fantastiskt helt enkelt.

Det här inlägget postades i Förhållande och bonusbarn, Friluftsliv, träning och motion, Jobb och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

0 svar på Helgmys

  1. Fredrik Persson skriver:

    Verkar som Ågesta har bra snö?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *