kallt…

image
Igår körde jag mitt första intervallpass på längdskidor, 5 minuters intervaller med 1 minut vila i mellan. Jag hade 183 i medelpuss och 200 i maxpuls. Blodsmak… Det kanske inte gick så fort eftersom jag var tvungen att köra om en hel del och jag kan inte skata så det är inte helt lätt att köra om personer som man i stort sätt bara åker snabbare när man åker i spåret och de verkar inte så jätte sugna på att släppa förbi en på utsidan. Men jag fick ta i ordentligt.

Glömde även min träningsjacka, kom på det när jag gått utanför dörren hemma men tänkte att det är ju inte så kallt ute, tjii fick jag när det var -11 grader i Ågesta. Jag hittade len balaklava i bilen som jag tog som en förstärkt halsduk men det var kallt, riktigt kallt.

Det var riktigt skönt att komma hem efteråt och det tog faktiskt ett ta innan jag blev varm igen…

Det här inlägget postades i Friluftsliv, träning och motion och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

0 svar på kallt…

  1. Fredrik Persson skriver:

    haha -11 i ågesta. Som tur var köpte jag merinoullet innan kylan bet fast i nosen.
    Men sedan såg jag i rudan att det var -5. Så det blev kalas 🙂

  2. Fredrik Persson skriver:

    haha -11 i ågesta. Som tur var köpte jag merinoullet innan kylan bet fast i nosen.
    Men sedan såg jag i rudan att det var -5. Så det blev kalas 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *