Snabb vallning och tjejdag

image
Ja jag vallar skidorna på barbänken. Jag har ett perfekt set från “skigo” för att sätta fast skidorna. Sen så använder jag ett litet resestrykjärn för att värma in glidvallan. Igår gjorde jag det sent på kvällen efter att gårdagens alla aktiviteter avslutats däribland löpning, blocketaffär åt pappa, mys med familjen.
Belagen började bli torra och jag hade dåligt glid i fredags då det var dax.
Idag har jag varit själv med min bonustjej. Skjutsat henne till hennes träning och där klämde jag själv in 15 km längdskidor i ågesta. Självklart gick jag ju också en morgonpromenad med Dimma innan allt detta.

image
Mina vallasaker…

image
Den här backen hoppade jag för att snabba på skidåkningen.

Sen hem fixa lunch och så ut med D igen. Vi gick till hennes godisaffär och köpte lite söndagsgodis. Därefter åkte L och jag till Kista galleria för lite shopping och 5D bio (nej det var inte så värt pengarna…)
Nu sitter jag på centralen och väntar på min bonusgrabb som varit hos son farmor och farfar medans tjejen är hemma själv. Tur att man inte har mindre barn.

Det här inlägget postades i Förhållande och bonusbarn och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *