Dagar som man lever för!

Nu har vi varit i Tyresta nationalpark två dagar i rad. Igår lördag var det kallare än minus tio och vi gick runt Bylsjön och riktigt njöt av det kalla vädret som bet i kinderna. Det var mycket folk där och jag förundras över dom som man möter som bara ser ut att ha jeans på sig när det är så kallt.
Vi såg att det fanns skidspår både på ängarna (2,7 km) och mot Bylsjön och Årsjön.

image
Det är så fantastiskt vacker när det är kallt och solen skiner.

image

image

image

Eftersom det var så fint väder i lördags och det kommer inte så många sånna här fantastiska dagar så åkte vi därför ut till Tyresta igen fast denna gång med skidor.

image

Vi var i stort sett ensamma på Årsjön, såg några andra men det var knappast trångt, inga personer som stressade för att ta sig för bi eller några personer som vi skulle behöva köra om.

image
Jag kan känna en liten stress av att inte ha tokåkt idag med vasaloppsträning men det här var verkligen ladda batterierna dagar som är som mumma för själen och vad gör det egentligen att vi inte har hunnit slipa trappan i helgen, den finns ju kvar att göra en regnig grå dag.

Det här inlägget postades i Friluftsliv, träning och motion, LYCKA och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

0 svar på Dagar som man lever för!

  1. Fredrik Persson skriver:

    Vackert och vidunderligt fint. Tyresta är ju toppenställe att åka på misstänker jag.
    Måste bara dit någon dag

  2. Fredrik Persson skriver:

    Vackert och vidunderligt fint. Tyresta är ju toppenställe att åka på misstänker jag.
    Måste bara dit någon dag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *